GARANCIJA ZADOVOLJSTVA - 100% VAREN NAKUP - BREZPLAČNA MENJAVA

100% VAREN NAKUP - BREZPLAČNA MENJAVA

O nas

Pozdravljeni v novi eri očal!

 

Ste se že kdaj vprašali, zakaj bi za sončna očala odšteli 100€+? Nikoli več! Ste na pravem mestu.

Spletna trgovina Sunshine je nastala z željo, da prav vsak izmed vas lahko po dostopni ceni najde kakovostna očala zase. Ker vam želimo ponuditi čim več na enem mestu, lahko tukaj izbirate med sončnimi očali, blue light očali in korekcijskimi očali.

Sunshine vam nudi trendovska sončna očala, priznanih blagovnih, katera sledijo modnim trendom in katera bodo vedno dodala piko na i vašemu outfitu. Blagovne znamke ter modele izbiramo premišljeno, saj si prizadevamo vam ponuditi le najboljše. V naši spletni trgovini lahko izbirate med sončnimi očali priznanih blagovnih znamk, kot so: italijanski Polaroid, angleški Superdry, nemška Alpina, španski Hawkers, ameriški O’neill…. Naj vam povemo, da je vsaka kolekcija na spletnih poličkah skrbno izbrana z mislijo na vas.

Vsa očala, ki jih zasledite v naši ponudbi, so izdelana iz vrhunskih materialov, katera vam zagotavljajo trpežnost, udobnost in lahkotnost hkrati. Sončna očala so certificirana ter imajo najvišjo zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki UV400. V naši ponudbi najdete tudi veliko polariziranih modelov, katera bodo vaše oči zaščitila pred motečim bleščanjem.

V primeru, da ste pri nas čisto na novo pa vam zagotavljam garancijo zadovoljstva (brezplačna menjava ali vračilo kupnine v 14 dneh), saj je vaše zadovoljstvo na prvem mestu!

Veseli bomo vsake povratne informacije o vašem nakupu in se hkrati zahvaljujem za zaupanje, da ste del naše zgodbe. <3

P.s. Ne pozabite.. investicije v zdrave oči nikoli ne obžalujemo.

Kje smo

PE Citypark Ljubljana

Šmartinska cesta 152g, 1000 Ljubljana

Supernova Ljubljana Rudnik

Jurčkova 223, 1000 Ljubljana

Prejmi posebne ponudbe

Podarimo

sončna očala

Prijavi se na naše e-novičke in se poteguj za nova sončna očala.

Podarimo sončna očala

Prijavi se na naše e-novičke in se poteguj za nova sončna očala.