SLEDITE NAM

JAIDA Black Matt

JAIDA Black Matt

JAIDA Black Matt

39,99

Športno eleganten model sončnih očal Alpina, nemškega izvora je odlična izbira za sprehod okoli jezera ali poležavanje na plaži. Visokokakovostne leče Ceramic miror vam bodo zagotovile jasen pogled v žgoče se sonce, vaše oči pa bodo zaščitile pred škodljivimi UV-A-B-C. Poseben premaz na lečah bo zmanjšal tveganje neželenih prask ter poškodbo očal.  Okvirji so izredno lahki in udobni ter se odlično prilegajo večini obrazov.  Prepustnost svetlobe: S3 (primerne za vožnjo v avtu). Še več, okvirji omogočajo tudi vstavitev korekcijskih leč od -4.0 dpt do +4.0 dpt.

Kategorija:
0000

100% zaščita pred sončnimi žarki

Visokokakovostne leče bodo vaše oči popolnoma zaščitile pred škodljivimi UV-A-B-C. Izdelane so iz kakovostnih materialov in premazov, ki zagotavljajo trpežnost in trajnost leč.

Tehnologija leč Ceramic mirror

Keramične leče Ceramic mirror preprečujejo neželene praske in odrgnine sončnih očal. Vrhunsko zasnovana tehnologija Ceramic mirror bo vaše oči popolnoma zaščitile pred agresivnimi infrardečimi žarki do 400nm.

Prepustnost svetlobe: S3

Sončna očala, ki imajo zatemnitev kategorije 3, so primerna za nošenje ob visoki svetlosti. Sončna očala so primerna za vožnjo.

Fleksibilni, prilagodljivi, lahki okvirji

Sončna očala so primerna tako za moške kot ženske. Fleksibilne ročke se lepo prilegajo vašemu obrazu, poleg tega pa vas zaradi svoje lahkotnosti ne motijo.

Dimenzije

Širina: 13,8 cm

Višina: 4,1 cm

Dolžina: 15,5 cm

Teža: 22,8 g

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€ | DOSTAVA 2-3 DNI | PREMIUM KVALITETA

👉 Kjer se združijo KVALITETA, CENA in DIZAJN 👈 😎 15% POPUST s kodo: SUNSHINE15 😎 | Gratis dostava nad 60€
Hello. Add your message here.