SLEDITE NAM

Alpina OVERVIEW ll P Black Matt

Alpina OVERVIEW ll P Black Matt

Alpina OVERVIEW ll P Black Matt

49,99

Polarizirana sončna očala Alpina, nemškega izvora, so pravi hit. Namenjena so vsem, ki nosijo korekcija očala, saj lahko hkrati čez svoja očala nosite tudi ta sončna očala. Moderno zasnovan okvir bo vaš izgled dodatno popestril, kakovostne polarizirane keramične leče Ceramic mirror pa bodo vaše oči zaščitile pred škodljivi UV-A-B-C žarki. Še več, poseben premaz na lečah bo zmanjšal tveganje neželenih prask ter poškodbo očal. Prepustnost svetlobe: S3 (primerne za vožnjo v avtu). lahko jih nosite tudi samostojno. Možnost vstavitve korekcijskih leč od -4.0 dpt do +4.0 dpt.

Kategorija:

Polarizirana stekla

Visokokakovostne polarizirane leče bodo vaše oči popolnoma zaščitile pred škodljivimi UV-A-B-C. Pogled skozi sončna očala bo na žgoče sonce ter vodno površino izostren in čist. Izdelane so iz kakovostnih materialov in premazov, ki zagotavljajo trpežnost in trajnost leč.

Tehnologija leč Ceramic mirror

Keramične leče Ceramic mirror preprečujejo neželene praske in odrgnine sončnih očal. Vrhunsko zasnovana tehnologija Ceramic mirror bo vaše oči popolnoma zaščitile pred agresivnimi infrardečimi žarki do 400nm.

Prepustnost svetlobe: S3

Sončna očala, ki imajo zatemnitev kategorije 3, so primerna za nošenje ob visoki svetlosti. Sončna očala so primerna za vožnjo.

Unikaten in fleksibilen okvir

Upajte si izstopati z unikatnim okvirjem, ki se lepo prilega vašemu obrazu, poleg tega pa vas zaradi svoje lahkotnosti ne ovira.

Dimenzije

Širina: 15,0 cm

Višina: 4,6 cm

Dolžina: 16,4 cm

Teža: 21,4 g

Pravkar ogledano

 • 10€ DARILNI BON

  10,00
 • Hawkers Polarized Fusion Clear Blue One

  ,
  44,99

  Hawkers Polarized Fusion Clear Blue One

  ,
  44,99
 • Blue Light TC-21003-C4

  39,99

  Blue Light TC-21003-C4

  Imate težave z nespečnostjo ter psihično utrujenostjo? Morda omenjene nevšečnosti povzroča modra svetloba. Velika verjetnost je, da ima filter modre svetlobe tudi vaš monitor ali zaslon na mobitelu. Modra svetloba postane težava proti večeru, ko je naše telo utrujeno in željno počitka. Če smo ji izpostavljeni zvečer, prelisiči del naših možganov, ki je odgovoren za spanje, in ostanemo budni. To je v zadnjem času vse bolj problematično, saj nas v vsakdanjem življenju vse bolj obkrožajo razni zasloni, ki nam delajo družbo v večernih urah.
  39,99
 • Superdry SDS ROCKSTAR-122

  ,
  49,99

  Superdry SDS ROCKSTAR-122

  ,
  Športno-elegantna sončna očala Superdry, angleškega izvora, so odlična izbira za sprehod okoli mesta ali poležavanje na plaži. Barvna kombinacija leč in okvirja je izbrana premišljeno, zaradi česar lahko sončna očala služijo kot odličen modni dodatek. Vrhunske leče zagotavljajo popolno zaščito pred škodljivimi UV-A-B-C. Okvirji so izredno lahki in udobni ter se odlično prilegajo tako moškim kot ženskam. Prepustnost svetlobe: S3 (primerne za vožnjo v avtu).
  49,99

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 59,99€ | DOSTAVA 1-2 DNI | PREMIUM KVALITETA

😎 Hitra dostava 😎 Možnost menjave 😎 Varen nakup
Hello. Add your message here.