ekspresna dostava I 30 DNI ZA VRAČILO

ekspresna dostava I 30 DNI ZA VRAČILO

Čistilna krpica za očala - Revelons

1,99

Vrhunska cena -60%

30 DNI
ZA VRAČILO

BREZPLAČNA POŠTNINA

Vrhunska krpica za čiščenje iz mikrofibre

Vaš pogled ne bo nikoli zamegljen, če boste s to vrhunsko krpico za očala očistili vaša sončna ali korekcijska očala.

Poslovite se od nadležnih prstnih odtisov ter umazanije

Praktična krpica vam zagotavlja enostavno čiščenje očalnih leč le v nekaj sekundah. Zagotovite si jasen vid brez omejitev.

Eleganten dizajn z zlatimi detajli

Poskrbeli smo tudi za vrhunski črno-zlat dizajn same čistilne krpice ter dekrativno obrobo.

Velikost: 15 x 15 cm

Krpica je dovolj velika, da z njo brez težav očistite katerakoli očala, lahko pa služi tudi za čiščenje računalniških ekranov. Ne skrbite, material je dovolj prefinjen, da vaših očal ne bo poškodoval

Dostava

Dostava po Sloveniji je brezplačna, artikle pa prejmete v roku 1- 2 dni. Vsa naročila oddana med tednom do 14:30, so odpremljena še isti dan. Svojo pošiljko lahko spremljate s sledilno številko.

Vračila

Če vam naročena očala ne ustrezajo, jih lahko v originalni embalaži, skupaj z računom vrnete na naš naslov: Sunshine d.o.o., Celarčeva 8, 1000 Ljubljana. Dopišite tudi vaše podatke in TRR za vračilo kupnine. Kupnino prejmete v roku 3 dneh od prejema paketa, če je le-ta v prvotnem stanju ter brez poškodb.

Menjava

V primeru, da bi očala radi zamenjali, nam to sporočite preko e-maila [email protected]. Dopišite št. naročila, ter za katera očala bi menjali. Menjava je enostavna ter brezplačna. Istočasno, ko vam kurir dostavi nova očala, mu neustrezna vrnete, če so le-ta v ne nošena ter brez poškodb.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA

Mnenja

Mnenja strank