unovči 5€ dodatnega popusta s kodo: 5BF22

unovči 5€ dodatnega popusta s kodo: 5BF22

Revelons Dark infobia

43,99

Ni na zalogi

30 DNI
ZA VRAČILO

BREZPLAČNA POŠTNINA

Divine collection

Divine blue light kolekcijo sestavljajo očala, ki smo jih skrbno izbrali samo za vas. Sestavlja jo 14 božanskih okvirjev poimenovanih po grških bogovih. V kolekciji boste našli popoln okvir za vas in se s tem poistovetili z bogovi.

Okvir Artemis

Okvir Artemis je ženstven okvir, ob katerem se boste počutile mladostno. Okvir je izjemno lahek, tako da boste ob nošenju mislile, da ste na luni.

Prednosti Blue Light očal

Živimo popolnoma obkroženi z zasloni in v povprečju preživimo skoraj devet ur na dan pred digitalnimi napravami. Vse te naprave oddajajo modro svetlobo, in ker naše oči niso zaščitene pred to pretirano osvetlitvijo, je lahko svetloba škodljiva. Estetsko oblikovani acetatni okvirji blue light očal so primerni za vse, ki ne nosite očal z dioptrijo ali uporabljate leče in želite svoje oči varno zaščititi, kadarkoli uporabljate telefone, računalnike, tablice ipd. Z nošenjem Revelons Blue Light očal boste:
  • izboljšali kvaliteto spanca
  • zmanjšali naprezanje vaših oči
  • izboljšali kontrast in zato bo prisotnega manj neprijetnega občutka,
  • zagotavljamo manj glavobolov in migren

Lastnosti očal

Kvaliteten okvir
Okvir je izdelan iz najkvalitetnejših materialov, ki vam zagotavljajo udobnost in lahkotnost. Da se lahko vsak od vas najde v naši zgodbi, smo očala naredili kvalitetna in cenovno dostopna. Ko praznujete različne dogodke v življenju, vas ob tem spremljajo vaša najljubša očala Revelons.
UV filter
Prepogosto izpostavljanje UV žarkom povzroča poškodbo oči (sivo mreno). Še toliko huje je, ker so UV žarki nevidni in posledično še bolj nevarni. Naše leče vam zagotavljajo 100% UV filter, ki bo vaše oči zaščitil pred škodljivimi UV žarki (tudi višinske/gorske UV žarke) in zaviral staranje očesa. Zagotavljamo vam maksimalno zaščito pred agresivnimi UV-A-B žarki do 400nm.
Antirefleksni sloj AR
Antirefleksni sloj, bo vaše oči zaščitil pred motečim bleščanjem, ki je zelo izrazito med nočno vožnjo v avtomobilu, vožnjo ob dežju in drugih vsakodnevnih neprijetnih odsevih. Z našimi očali bo bleščanje izničeno in pogled skozi očala jasen ter udoben. Zelo primeren je tudi za vse, ki veliko časa preživijo pred digitalnimi zasloni, saj izničuje bleščanje monitorjev.
Trd sloj HC
Za vaš korekcijski okvir smo izbrali le najkvalitetnejše očalne leče. Čedalje bolj postajajo očala tudi vsakodnevni modni dodatek, zato je estetski videz ob izdelavi obvezen. Čeprav različne tanjšave leč zagotavljajo lahkotnost, pa to v veliko primerih povzroči tudi večjo krhkost. V ta namen so naši strokovnjaki razvili trdi sloj, ki vašim očalom nudi tudi odpornost na udarce, praske in zagotavlja maksimalno trajnost.
Clean sloj
Pogosto se na očalnih lečah naberejo prašni delci, ki zavirajo jasen pogled skozi očala. V ta namen naša očala vsebujejo clean sloj, ki ščiti pred prahom in umazanijo ter zagotavlja udoben pogled skozi očala.

Znamka Revelons

Revel je sinonim za praznovanje iz česar tudi izvira naš začetek. Ne glede na to, ali ste kaj konkretnega dosegli ali ne, ali tudi če mislite, da vam ni uspelo, želimo, da iz vsake izkušnje izvlečete vse, kar lahko, in svoj napredek proslavite na svoji poti. In to praznovanje ali Revel je lahko z našimi blue light očali Revelons. Hkrati pa boste uporabniki poskrbeli za zdravje svojega vida tudi v prihodnosti, saj bodo zmanjšali možnost sprememb v notranjosti očesa.

Dostava

Dostava po Sloveniji je brezplačna, artikle pa prejmete v roku 1- 2 dni. Vsa naročila oddana med tednom do 14:30, so odpremljena še isti dan. Svojo pošiljko lahko spremljate s sledilno številko.

Vračila

Če vam naročena očala ne ustrezajo, jih lahko v originalni embalaži, skupaj z računom vrnete na naš naslov: Sunshine d.o.o., Celarčeva 8, 1000 Ljubljana. Dopišite tudi vaše podatke in TRR za vračilo kupnine. Kupnino prejmete v roku 3 dneh od prejema paketa, če je le-ta v prvotnem stanju ter brez poškodb.

Menjava

V primeru, da bi očala radi zamenjali, nam to sporočite preko e-maila [email protected]. Dopišite št. naročila, ter za katera očala bi menjali. Menjava je enostavna ter brezplačna. Istočasno, ko vam kurir dostavi nova očala, mu neustrezna vrnete, če so le-ta v ne nošena ter brez poškodb.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA

Podobni artikli

-38%
Čistilo za očala 30ml
4,99
-50%
Ovitek Črni – bel logo
4,99
-50%
Ovitek Roza
4,99
-50%
Ovitek Moder
4,99

Mnenja

Mnenja strank