FAQ

Pogosta vprašanja

Splošno

Plačate lahko s kreditnimi karticami VISA, MasterCard, Maestro, Paypalom ali po povzetju.
Takoj, ko bo vaše naročilo poslano, boste prejeli potrditveni e-mail naslov, katerega ste navedli. V kolikor potrditvenega maila niste prejeli, prosim preverite spam pošto in dodajte info@sunshine.si na varno listo prejemanja
V kolikor ste zainteresirani za naročilo 10 ali več kosov, kontaktirajte naš oddelek prodaje na e-mail naslov info@sunshine.si
Takoj, ko prejmemo vaše nakazilo, dobite potrditveni mail.
Seveda, račun prejmete skupaj z očali ob dostavi.
Nakupovanje na naši spletni strani sunshine.si je popolnoma varno. Smo član«Verfiied with Visa« an »Secure by Mastercard«, ki zagotavlja dodatno varnost ob spletnem nakupovanju. Uporabljamo industry-standard encrypton systems za potencialno občutljive podatke, kot so vaše ime, naslov in ostale informacije, ki nam jih posredujete, kot naprimer vaša kartica. Informacije, ki prehajajo med vašo elektronsko napravo in našo spletno stranjo, ne morejo biti brane.
Naročilo lahko prekličete popolnoma ali delno, do vključno 15min po obdelavi naročila.

Uporaba

Dobra novica! Ob nakupu nad 55€ je poštnina 100% brezplačna. Ob nakupu do 55€, je strošek poštnine 2,99€, v primeru da izberete dostavo Pošte Slovenije in 3,99€, v primeru dostave DPD. Če se odločite za plačilo po povzetju je 1€ doplačila.
Dostavimo lahko na katerikoli naslov v Sloveniji.
Za sončna očala je dostava predvidena znotraj 1-2 delovnih dni. Za korekcijska očala je dostava do 5-7 dni.

Plačilni pogoji in pošiljanje

Imamo 30-dnevno politiko vračanja, kar pomeni, da imate 30 dni po prejemu vašega artikla, da naredite menjavo ali vrnete artikel.

V primeru vračila korekcijskih očal vam kupnine za stekla v skladu z 43.č člen-om ZVPot ne moremo povrniti.

Nudimo vam brezplačno menjavo za vsa sončna očala in blue light očala, ki ste jih naročili in vam ne odgovarjajo. V tem primeru nam na e-mail naslov info@sunshine.si posredujte številko naročila ter dopišite kateri artikel vračati in s katerim bi ga  zamenjali. Prosimo, da priložite tudi scan računa. Očala zapakirajte v trdo embalažo, da se med transportom ne poškodujejo.


V 1-2 delovnih dneh vam bomo poslali nov artikel, istočasno pa boste ob dostavi kurirju vrnili artikel, ki vam ne odgovarja. Nalepka z našim naslovom in ostalimi podatki, se bo nahajala v novem paketu.

Artikel znotraj 30 dni, skupaj z računom, v originalni embalaži pošljite nazaj na naš naslov:

Sunshine d.o.o.

Celarčeva 8

1000 Ljubljana

Slovenija


Dopišite tudi vaš TRR in podatke za vračilo kupnine. Denar vam vrnemo v roku 2 dni od prejema artikla.

Prosim kontaktirajte nas na e-mail info@sunshine.si, z več informacijami znotraj 14 dni po prejemu artikla. Naša podporna služba za pomoč uporabnikom, vam bo z veseljem pomagala pri reševanju problema.

Garancija

Artikel znotraj 30 dni, skupaj z računom, v originalni embalaži pošljite nazaj na naš naslov:

Sunshine d.o.o.

Celarčeva 8

1000 Ljubljana

Slovenija

Prosim kontaktirajte nas na e-mail info@sunshine.si, z več informacijami znotraj 30 dni po prejemu artikla. Naša podporna služba za pomoč uporabnikom, vam bo z veseljem pomagala pri reševanju problema.
Prosim dodajte kodo za popust na blagajni, kjer boste opazili prostor »Koda za popust«. Vpišite kodo in kliknite aktiviraj. Če je koda aktivna, se bo cena artikla avtomatsko posodobila.

Garancija zadovoljstva

Več kot 50.000 zadovoljnih strank

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava na 55€

Hitra dostava

Express dostava do tvojih vrat

30 dni za vračilo

Enostavno vračilo