Dobrodošli v optiki nove generacije.

Razvili smo popolnoma nov koncept v optični industriji. Naše poslanstvo je ustvariti sodobno alternativo tradicionalni optiki. Zagotavljamo vam lažje, cenejše in bolj zabavno nakupovanje očal. Menimo, da mora biti dober dizajn, kakovosten pogled in jasen vid dostopen vsem, ne glede na vašo denarnico.
Sunshine je slovenska optika, ki je bila ustanovljena z mislijo na vas. Naša misija je že vse od leta 2017 ponuditi vam kakovostna, trpežna in modna očala, priznanih znamk, vendar po dostopnih in ugodnih cenah. Ker vemo, da je to mogoče in se zavedamo, da je nakup novih očal lahko velik zalogaj, smo v naš asortima vključili preko 2000 modelov sončnih očal svetovno priznanih blagovnih znamk, in to po privlačnih cenah. V naši ponudbi najdete španski Hawkers, italijanski Polaroid, angleški Superdry, nemško Alpino ter mnoge druge znamke očal, že od 34,99€ dalje.
Cenovna dostopnost in visoka trpežnost očal je naše vodilo pri izbiri ter vključitvi novih znamk v našo ponudbo.

Najpomembnejše nam je zagotovo vaše zadovoljstvo, zato vas vedno poslušamo in poskušamo ugoditi vašim željam.

V ponudbi tako najdete tudi velik nabor korekcijskih očal. Pri nas lahko opravite brezplačno kontrolo vida na najsodobnejši računalniško vodeni napravi Chronos. Na podlagi dioptrije, ki jo predpiše naš optometrist izdelamo komplet korekcijska očala po meri. Sodelujemo z vrhunskim proizvajalcem stekel in prav vsa naša korekcijska stekla odlikujejo odlični premazi, ki zagotavljajo jasen in udoben pogled skozi očala.
Dovolite nam, da za vaše oči poskrbimo mi. Nudimo 2-letna garancijo na vsa očala.

Kje se nahajamo?

  • Cankarjeva cesta 7
  • 1000 Ljubljana
  • Telefon: 041 933 626
  • E-pošta: info@sunshine.si
  • Ponedeljek - petek: 10:00 - 18:00
  • Sobota: 10:00 - 13:00
  • Nedelja: Zaprto