KAJ SO PROGRESIVNA OČALA?

Progresivna očala so večfunkcionalna očala, saj z njimi hkrati vidite tako na daleč, srednje razdalje, kot na blizu. V enih samih očalih so vgrajena ena sama stekla, katera imajo več dioptrij, zato ji lahko uporabljate za na blizu in daleč.

Naroči se na kontrolo vida

Dioptrija za na blizu

S progresivnimi očali boste lahko brez težav brali knjigo, revije in uporabljali telefon.

Dioptrija za srednje razdalje

Progresivna očala vam bodo omogočila jasen in oster vid na srednje razdalje, kot je naprimer računalnik.

Dioptrija za daleč

S progresivnimi očali boste izjemno videli tudi bolj oddaljene predmete in jih brez težav uporabili za vožnjo z avtomobilom.

PAR PROGRESIVNIH STEKEL PREJMEŠ ŽE ZA 119 €

Progresivna očala so izjemna inovacija

V enih očalih, se nahaja več dioptrij. Izjemno, saj vam ne bo več potrebno razmišljati o enih očalih za branje in drugih za na daleč, ter jih konstantno menjavati. Progresivna očala zagotavljajo vse v enem.

Nežen prehod med dioptrijami zagotavlja zaznavanje prostora brez motenj. Estetsko so vsekakor tudi bolj privlačna od bifokalnih stekel, kjer so meje vidne in moteče

Enostavno jih lahko obarvamo tudi v sončna progresivna očala ali fotokromna progresivna očala.

Naroči se na kontrolo vida

Pri nas najdete le kakovostna progresivna očala z dovolj širokim vidnim poljem za hitro prilagajanje. Zagotavljamo vam

1.
Preprosto privajanje na progresivna očala
2.
Večje udobje ter širše vidno polje, s tem tudi manj popačeno sliko ob straneh
3.
Enostavne in hitre prehode med več razdaljami (bližina, srednje razdalje ter daljava)
PAR PROGRESIVNIH STEKEL PREJMEŠ ŽE ZA 119 €

Mnenja strank

Imam že šest sončnih očal od Sunshine in sem več kot zadovoljna. Kvaliteta je odlično 5!
Katja Š.
Super trgovina z očali. Sama imam že troja, prav tako pa sem z njimi opremila se svojo druzino.
Patricija R.
Že več kot eno leto redno uporabljam njihova blue light očala. Težko bi bila bolj zadovoljna, saj od kar uporabljam očala glavobolov ni več pa še res lepo izgledajo.
Nika A.
Top očala za top ceno! Zelo prijazna ekipa.
Adam S.
Sončna in blue light očala kupujem pri Sunshine. Sem navdušena ker očala lahko probam "preko spleta" z virtualnim ogledalom!!
Anamarija N.

Če se slučajno sprašujete

Naše kontrole vida so popolnoma brezplačne, ne glede na to ali se odločite za nakup očal ali ne.
Naše kontrole vida izvajamo z naprednimi računalniško vodenimi napravami (Topcon) s pomočjo usposobljenih svetovalcev. Človeška napaka je v tem primeru izničena, rezultati meritev pa točni. Naši diplomirani optometristi (Bacc. Ing Optometry) niso fizično prisotni v naši optiki, temveč delajo na daljavo, da analizirajo rezultate kontrole vida in predpišejo očala. Po opravljeni kontroli, vse rezultate meritev posredujemo našim optometristom, ki na podlagi vaše obstoječe dioptrije in novo pridobljene dioptrijo predpišejo prava očala za vas. Če se morate obrniti na enega od naših optometristov, lahko to storite preko e-maila.
Mi vam nudimo le kontrolo vida, po kateri rezultate meritev posredujemo našim diplomiranim optometristom, te pa predpišejo očala. Namen kontrole vida je predpisati dioptrijo za očala za daljavo ali bližino, očala za delo, predpis dioptrije za progresivna očala ter strokovno svetovanje pri izbiri ustreznih korekcijskih okvirjev in stekel za izmerjeno dioptrijo. Če potrebujete obsežnejši preglede oči, izdajo potrdila za podaljšanje vozniškega izpita, diagnozo vseh vrst očesnih bolezni, pregled očesnega ozadja, vam priporočamo, da obiščete okulista/oftalmologa.
Da, dobre prakse iz tujine kažejo, da je natančnost kontrole vida z računalniško vodeno aparaturo Chronos enakovredna rezultatom, ki jih opravite s tradicionalnim optometrističnim pregledom. Zagotavljamo visoko natančnost kontrole, vendar imamo tudi omejitve storitev. Kontrolo vida lahko opravimo le tistim z normalnim vidom brez očesnih bolezni (t.j. 80-90% vseh ljudi). Računalniško kontrolo vida ne moremo opraviti mlajšim od 13 let, slabovidnim na eno ali ob očesi, v primeru cyl višjega od -4.00 Dpt, razliki v Dpt R/L več kot 2.00 Dpt, klientu s strabizmom na enem očesu. V tem primeru dorečemo termin za kontrolo vida ob prisotnosti optometrista.
Ne, preglede oči opravljamo le za očala.
Poslali vam jih bomo v 24 urah po naročilu očal pri nas. Pošlje se preko SMS-a na telefonsko številko, ki ste jo vnesli pred kontrolo vida ali na e-mail. Brez naročila na očal, ne izdajamo rezultate meritev, ker so naše kontrole vida brezplačne, naši diplomirani optometristi, pa šele po naročilu očal opravijo analizo in predpišejo očala. Kontrola vida je opravljena za predpis očal, zato je ni mogoče uporabiti za naročilo kontaktnih leč. Jakosti so običajno različne za očala in kontaktne leče.
Kontrola vida traja približno 10 minut.
Ne, tega ne ponujamo. Če imate zdrave oči, nimate sladkorne bolezni ali drugih težav z očmi, fotografija očesnega dna običajno ni potrebna.
Da, lahko uporabite izvid drugega optika, vendar svetujemo, da ni starejši od 1 leta.
Imamo starostno omejitev 13 let. Med 13. in 17. letom je potreben spremljevalec.
Ne, ne opravljamo izpitov za vozniško dovoljenje in ne izdajamo potrdil o vozniškem dovoljenju.
Očesni pregled je lahko preklican, ker naši računalniški sistemi zaznajo odstopanja, ki niso normalna. Računalniško kontrolo vida ne moremo opraviti mlajšim od 13 let, slabovidnim na eno ali ob očesi, v primeru cyl višjega od -4.00 Dpt, razliki v Dpt R/L več kot 2.00 Dpt, klientu s strabizmom na enem očesu. V tem primeru dorečemo termin za kontrolo vida ob prisotnosti optometrista.